Masz pytania?

☎  609 23 23 88

(codziennie 8.00 - 18.00)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Coś o dostawie...

Ważne! Jako jedni z nielicznych oferujemy profesjonalny transport z opcjami wniesienia.

Mamy najtańszą tego typu dostawę w Polsce!

A przy kilku meblach tańszą nawet od kuriera (np. porównując to co proponują inne sklepy).


Czytaj też: Nie sprzedajemy szaf składanych! Nasze szafy to solidna zgrzewana konstrukcja, dodatkowo, punktowo wzmacniana spawami.

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o naszych nowościach i promocjach.
Bestsellery
Szafa biurowa SBM 203 M
Szafa biurowa SBM 203 M

1 722,00 zł

1 400,00 zł

szt.
Szafa biurowa SBM 204 M
Szafa biurowa SBM 204 M

1 949,55 zł

1 585,00 zł

szt.
Szafa biurowa MS2 M/A-190 klasa A
Szafa biurowa MS2 M/A-190 klasa A

2 899,11 zł

2 357,00 zł

szt.
Promocje
Szafa aktowo-kartotekowa Skb 3
Szafa aktowo-kartotekowa Skb 3

4 046,70 zł

Cena regularna: 4 271,79 zł

Najniższa cena: 4 046,70 zł

3 290,00 zł

Cena regularna: 3 473,00 zł

Najniższa cena: 3 290,00 zł
szt.
Szafa odporna ogniowo Sam W3a
Szafa odporna ogniowo Sam W3a

6 875,70 zł

Cena regularna: 7 468,56 zł

Najniższa cena: 6 875,70 zł

5 590,00 zł

Cena regularna: 6 072,00 zł

Najniższa cena: 5 590,00 zł
szt.
Szafka biurowa kartotekowa Skb 310
Szafka biurowa kartotekowa Skb 310

3 677,70 zł

Cena regularna: 3 872,04 zł

Najniższa cena: 3 677,70 zł

2 990,00 zł

Cena regularna: 3 148,00 zł

Najniższa cena: 2 990,00 zł
szt.
Szafa odporna ogniowo Sam W2a
Szafa odporna ogniowo Sam W2a

6 271,77 zł

Cena regularna: 6 801,90 zł

Najniższa cena: 6 271,77 zł

5 099,00 zł

Cena regularna: 5 530,00 zł

Najniższa cena: 5 099,00 zł
szt.
Stół warsztatowy Swt 17/4
Stół warsztatowy Swt 17/4

8 351,70 zł

Cena regularna: 8 875,68 zł

Najniższa cena: 8 351,70 zł

6 790,00 zł

Cena regularna: 7 216,00 zł

Najniższa cena: 6 790,00 zł
szt.
Szafa biurowa SBM 206 M
Szafa biurowa SBM 206 M

1 955,70 zł

Cena regularna: 2 024,58 zł

Najniższa cena: 1 955,70 zł

1 590,00 zł

Cena regularna: 1 646,00 zł

Najniższa cena: 1 590,00 zł
szt.
Szafa socjalna Sum 320 drzwi z pleksi
Szafa socjalna Sum 320 drzwi z pleksi

2 078,70 zł

Cena regularna: 2 248,44 zł

Najniższa cena: 2 078,70 zł

1 690,00 zł

Cena regularna: 1 828,00 zł

Najniższa cena: 1 690,00 zł
szt.
Szafa warsztatowa SLS 1951-7VA
Szafa warsztatowa SLS 1951-7VA

6 506,70 zł

Cena regularna: 7 287,75 zł

Najniższa cena: 6 506,70 zł

5 290,00 zł

Cena regularna: 5 925,00 zł

Najniższa cena: 5 290,00 zł
szt.
Szafa biurowa SBM 215 M
Szafa biurowa SBM 215 M

2 078,70 zł

Cena regularna: 2 173,41 zł

Najniższa cena: 2 078,70 zł

1 690,00 zł

Cena regularna: 1 767,00 zł

Najniższa cena: 1 690,00 zł
szt.
Szafa socjalna Sus 323 drzwi z pleksi
Szafa socjalna Sus 323 drzwi z pleksi

2 816,70 zł

Cena regularna: 3 020,88 zł

Najniższa cena: 2 816,70 zł

2 290,00 zł

Cena regularna: 2 456,00 zł

Najniższa cena: 2 290,00 zł
szt.
Sejf na broń długą MLB 150D/10+4
Sejf na broń długą MLB 150D/10+4

3 431,70 zł

Cena regularna: 4 052,85 zł

Najniższa cena: 3 431,70 zł

2 790,00 zł

Cena regularna: 3 295,00 zł

Najniższa cena: 2 790,00 zł
szt.
Szafa warsztatowa SLS 1951 T-1VA
Szafa warsztatowa SLS 1951 T-1VA

9 335,70 zł

Cena regularna: 10 692,39 zł

Najniższa cena: 9 335,70 zł

7 590,00 zł

Cena regularna: 8 693,00 zł

Najniższa cena: 7 590,00 zł
szt.
Szafa socjalna Sus 324 drzwi z pleksi
Szafa socjalna Sus 324 drzwi z pleksi

3 062,70 zł

Cena regularna: 3 261,96 zł

Najniższa cena: 3 062,70 zł

2 490,00 zł

Cena regularna: 2 652,00 zł

Najniższa cena: 2 490,00 zł
szt.
Szafa z drzwiami żaluzjowymi SBM 219 M
Szafa z drzwiami żaluzjowymi SBM 219 M

2 693,70 zł

Cena regularna: 2 916,33 zł

Najniższa cena: 2 693,70 zł

2 190,00 zł

Cena regularna: 2 371,00 zł

Najniższa cena: 2 190,00 zł
szt.
Szafa socjalna Sus 422 drzwi z pleksi
Szafa socjalna Sus 422 drzwi z pleksi

2 693,70 zł

Cena regularna: 2 867,13 zł

Najniższa cena: 2 693,70 zł

2 190,00 zł

Cena regularna: 2 331,00 zł

Najniższa cena: 2 190,00 zł
szt.
Sejf na broń długą MLB 150S/10
Sejf na broń długą MLB 150S/10

2 693,70 zł

Cena regularna: 3 199,23 zł

Najniższa cena: 2 693,70 zł

2 190,00 zł

Cena regularna: 2 601,00 zł

Najniższa cena: 2 190,00 zł
szt.
Szafa warsztatowa SLS 1951 T-3VA
Szafa warsztatowa SLS 1951 T-3VA

7 367,70 zł

Cena regularna: 7 932,27 zł

Najniższa cena: 7 367,70 zł

5 990,00 zł

Cena regularna: 6 449,00 zł

Najniższa cena: 5 990,00 zł
szt.
Szafa socjalna Sus 423 drzwi z pleksi
Szafa socjalna Sus 423 drzwi z pleksi

3 185,70 zł

Cena regularna: 3 425,55 zł

Najniższa cena: 3 185,70 zł

2 590,00 zł

Cena regularna: 2 785,00 zł

Najniższa cena: 2 590,00 zł
szt.
Szafa z drzwiami chowanymi SBM 210 LUX
Szafa z drzwiami chowanymi SBM 210 LUX

2 581,77 zł

Cena regularna: 2 785,95 zł

Najniższa cena: 2 581,77 zł

2 099,00 zł

Cena regularna: 2 265,00 zł

Najniższa cena: 2 099,00 zł
szt.
Szafa socjalna Sus 424 drzwi z pleksi
Szafa socjalna Sus 424 drzwi z pleksi

3 431,70 zł

Cena regularna: 3 728,13 zł

Najniższa cena: 3 431,70 zł

2 790,00 zł

Cena regularna: 3 031,00 zł

Najniższa cena: 2 790,00 zł
szt.
Nowości
Szafka na komputer przemysłowy - klasa IP42
Szafka na komputer przemysłowy - klasa IP42

4 655,55 zł

3 785,00 zł

szt.
Szafa warsztatowa Swm 201 L2
Szafa warsztatowa Swm 201 L2

4 163,55 zł

3 385,00 zł

szt.
Szafa warsztatowa Swm 201 L1
Szafa warsztatowa Swm 201 L1

5 542,38 zł

4 506,00 zł

szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

1. Informacje ogólne.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

 

2. Informacje w związku z RODO.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, dalej: RODO) (Dz. Urz. UE L119/1) informujemy, że:

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest ARTTRANS Mariusz Sarna, Zawady 23, 08-322 Ceranów.
  2. Twoje dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z RODO w celu:
    a) realizowania i wykonania zawartej z Tobą umowy zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO,
    b) wykonania przez Administratora danych osobowych prawnie ciążących na nim obowiązków zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO w zakresie w jakim przewidują to przepisy szczególne,
    c) wykonania prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, tj. w celu realizowania i wykonania umowy zawartej z Twoim pracodawcą; w celu ustalenia, obrony lub dochodzenia ewentualnych roszczeń, ochrony osób i mienia należącego do Administratora oraz w celu prowadzenia przez Administratora marketingu bezpośredniego towarów i usług Administratora.
  3. Przysługuje Ci prawo żądania od Administratora:
    • dostępu do danych osobowych Ciebie dotyczących,
    • ich sprostowania,
    • usunięcia,
    • ograniczenia przetwarzania,
    • oraz przenoszenia danych.
  4. Na działania Administratora przysługuje skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
  5. Podanie danych osobowych, o których mowa w pkt 3.3 jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji zawartej z Tobą umowy, a ich niepodanie uniemożliwi realizację zawartej umowy.

 

3. Informacja o plikach cookies.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres mailowy bądź telefonicznie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl