Blog

Sejf ML Konsmetal klasa S2 jako sejf biurowy lub sejf domowy

Sejf ML firmy Konsmetal klasa S2 to urządzenie, które może wykorzystane jak sejf biurowy, sejf domowy, sejf gabinetowy lub sejf na broń krótką. Dwupłaszczowy korpus i drzwi stanowią solidną ochronę przed włamaniem, ściany boczne mają aż 5 cm grubości. W klasie S1 są to tylko 3 mm. Sejf ML/S2 produkowany jest w czterech wariantach rozmiarowych oraz czterech wariantach wykończenia.

czytaj całość »

Szafa biurowa metalowa na dokumenty Konsmetal

Najchętniej kupowane szafy biurowe na dokumenty to produkty MS2 Konsmetal o szerokości 80 cm, 100 cm lub 120 cm. Zarówno firmy, jednostki budżetowe jak i osoby prywatne decydują się na zakup tych szaf na dokumenty ze względu na w miarę szybki termin dostawy. Wymienione 3 modele to produkty bezklasowe, które mogą być wyposażone w wewnętrzne skrytki indywidualnie zamykane, dodatkowe półki oraz w nadstawki jako opcja.

czytaj całość »

Sejfy gabinetowe

Sejfy gabinetowe pomimo różnorodnego nazewnictwa to w zasadzie te same urządzenia do przechowywania wartości pod nadzorem i wszystkich innych cennych przedmiotów. Pomimo różnych nazw takich jak sejf domowy, sejf biurowy, sejf meblowy czy sejf gabinetowy każde z tych urządzeń można wykorzystać w sposób dowolny.

czytaj całość »

Szafy metalowe na dokumenty

Szafy metalowe na dokumenty to bardzo różnorodny asortyment mebli metalowych. Biorąc pod uwagę sam sposób otwierania (nie mylić z klamkami i zamkami) to są cztery najbardziej popularne wersje. Jeśli dołączymy do tego sejfy na dokumenty i szafy odporne ogniowo to oferta wzrasta o następne kilka modeli. Uzupełnieniem jest duża gama kolorów do wyboru (korpus i fronty malowane na różne kolory) oraz wyposażenie dodatkowe.

czytaj całość »

Szafy na broń długą PREMIUM

W odpowiedzi na zapytania klientów oferta szaf na broń została powiększona o kilka funkcjonalnych modeli. Chodzi głównie o sejfy w wersji PREMIUM, sejf na broń długą narożny, sejf na broń długą ścienny oraz szafy o wysokości 1250 mm. Modele PREMIUM to popularne szafy na broń wykończone do wersji STRONG, CHROM, GOLD i LUX.

czytaj całość »

Szafy skrytkowe

Szafy skrytkowe nazywane też jako szafy ze schowkami mogą pełnić wiele funkcji w zależności od charakteru ich wykorzystania. Szafy dzielone w połowie modułu z dwiema skrytkami mają zamontowany drążek ubraniowy z haczykami. Natomiast pozostałe szafki mają 3, 4 lub 5 skrytek w jednym module o szerokości 30 lub 40 cm.

czytaj całość »

Szafy ubraniowe BHP

Szafy ubraniowe bhp to meble z jednej strony pozwalające pracownikom, uczniom lub innym osobom (szafki mogą być użytkowane przez przypadkowe osoby np. na basenach, siłowniach) przechowywanie ubrań i rzeczy podręcznych. Z drugiej strony są w zasadzie obowiązkowym meblem socjalnym pracownika.

czytaj całość »

11 urodziny - Promocja

W dzisiejszym dniu, każdy kto złoży zamówienie za kwotę 2 tysiące brutto lub więcej otrzyma od nas w prezencie sejf firmy Konsmetal - Koliber 16/S1 o wartości 450 zł. Wystarczy przejść do karty produktu, zaznaczyć odpowiednią opcję i dodać sejf do koszyka.

czytaj całość »

Jaki sejf wybrać?

Klienci często zadają pytanie o doradzenie jaki sejf wybrać. Z jednej strony to pytanie jest łatwe, jednak z innej strony trochę trudne. Podstawowe pytanie jakie wtedy zadajemy (podstawowe chociaż trochę niezręczne) to ile pieniędzy chce Pani/Pan przeznaczyć na sejf?

czytaj całość »

Sejfy gabinetowe - piękna strona bezpieczeństwa

Sejfy gabinetowe Premium to nowe produkty w sklepie. Sejfy produkowane są w trzech klasach odporności na włamanie: S2, I i II. Standardowo z zamkiem elektronicznym klasy B, wykończenie - kolor czarny o wysokim połysku.

czytaj całość »

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres mailowy bądź telefonicznie.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

  609 23 23 88

(codziennie 8.00-18.00)

Chmura tagów

Statystyki

Produktów:
637
Kategorii:
72
Nowości:
78
Promocje:
112
Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

© 2014 - Metalowe24.pl    609 23 23 88

08-322 Ceranów, Zawady 23

Google+

Click Shop | Hosting home.pl